Studiu de caz

Eximbank – Antreprenor de succes

 

 

 

 

Intr-o perioada economica instabila, toate cifrele spun ca nu se pot afaceri in Romania. Eximbank ne-a cerut sa demonstram contrariul.

 

 

 

 

 

Gasim acele cazuri de afaceri de succes incepute cu ajutorul unui credit bancar. Ii prezentam pe oamenii care au avut initiativa, spiritul de afaceri si curajul de a debuta cu un business in plina recesiune si demontam mitul conform caruia nimeni nu supravietuieste crizei.

 

 

 

 

 

Pentru fiecare afacere am realizat cate un material filmat care prezinta reteta succesului. Persoanele care apar in cadrul „Eximbank – Antreprenori de succes“ sunt cat se poate de reale, cu afaceri, griji si realizari adevarate. Am intervievat doi fotografi, proprietarul unei firme de zboruri cu balonul, un antreprenor care a deschis o patiserie, o afacere de familie si un furnizor de portelanuri pictate manual.

 

 

 

 

 

22.000 vizualizari pentru materialele postate pe HotNews.ro, 250 like-uri, 3.825 vizualizari ale clipurilor direct pe YouTube. Este a doua etapa a unei campanii care a inceput in vara anului 2011.

 

 

 

Pagina campaniei poate fi accesata aici

 

Pagina de Youtube a campaniei poate fi accesata aici

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter