Studiu de caz

Discovery Channel – Curiosity

 

 

 

Lansam un nou serial in Romania -  Curiosity. Ce putem face pentru a determina publicul sa il urmareasca?

 

 

Construim o pagina dedicata pe HotNews.ro. Aici vom posta o serie de materiale video, in care persoane publice sau oameni de stiinta  din Romania isi exprima opinia in legatura cu cateva dintre subiectele discutate in cadrul serialului Curiosity de catre personalitati internationale.

 

 

V-ati intrebat vreodata cum a luat nastere Universul? Daca suntem singuri sau mai exista si alte fiinte inteligente in spatiu? Sau care este rolul orgasmului de fapt? Sunt intrebari foarte diferite, pe care ni le punem fiecare dintre noi la un moment dat. Ele un numitor comun: serialul Curiosity, difuzat de Discovery Channel. Fiecare episod se concentreaza asupra unei intrebari importante din stiinta, tehnologie sau societate si este prezentat de o vedeta internationala precum Stephen Hawking, Morgan Freeman, Robin Williams sau Michelle Rodriguez.

 

Accesand pagina dedicata Curiosity de pe Hotnews.ro, puteti afla si raspunsurile unor specialisti sau oameni cunoscuti din Romania, la aceste intrebari care ne macina pe toti. Printre ei se numara Andrei Gheorghe, Mihai Dobrovolschi, Alexandru Mironov, Maria Popistasu, Cheloo sau Florin Chilian.

 

 

Cele 5 materiale au avut peste 83.000 de vizualizari, 270 comentarii si 780 like-uri.

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter