Studiu de caz

Cosmote – Intre timp, in Romania…

 

 

 

 

Am urmarit agenda publica din 2012 si am observat o o serie de evenimente negative: UE trage semnale de alarma, politicienii nu gasesc niciodata solutii potrivite, nivelul de trai scade, iar semnalele par sa fie descurajante. Intre timp, in Romania, oameni exceptionali si-au continuat drumul si ne-au inspirat in a ne depasi limitele

 

Limitarea este doar perceptie from Smile Media on Vimeo.

 

7 coverstories cu si despre oamenii care ne-au inspirat in 2012, dar ale caror reusite au fost umbrite prea usor de un context nefavorabil.

 

 

 

 

 

 

Initiativa noastra “Intre timp in Romania – O retrospectiva a povestilor care conteaza in 2012” si-a gasit sprijin si in brandul Cosmote pe tot parcursul desfasurarii campaniei. „Intre timp, in Romania…“ a spus povestea lui Florin Georgescu - biciclistul nevazator care a pedalat 4000 km pana in Londra, Ana Ularu - actrita nominalizata intre cei mai buni actori europeni, studentii care au demarat proiectul Prispa, prima casa solara romaneasca, Lucian Ban – jazzman-ul care l-a reinventat pe George Enescu, Maria Lucia Hohan - designerul de moda care si-a conturat un brand international de succes, elevii romani care au castigat medalii la olimpiadele internationale de matematica si Dragos Lumpan - fotograf care a documentat viata ciobanilor romani intr-un proiect fotografic impresionant.

 

 

Toate filmele din proiect pot fi gasite aici 

 

 

 

 

 

Proiectul a atras peste  30.000 de plays al filmelor si a atins un numar de 3000 de like-uri in retelele de socializare.

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter