Studiu de caz

Ambasada Marii Britanii – Jocurile Olimpice Londra 2012

 

 

 

Acoperirea editoriala a Jocurilor Olimpice si Paralimpice cu informatii despre competitiile sportive desfasurate la Londra si evidentiarea sustinerii oferite de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. Ce putem face pentru a determina publicul sa urmareasca evenimentele sportive?

 

 

 

 

 

 

Construirea unei sectiuni speciale in meniul principal HotNews.ro – overtake Sport/HotNews.ro. Aici vom publica o serie de materiale audio/video/text si de inforgrafice, in care vom insera informatii legate sportivii participanti, competitiile sportive si de participarea Romaniei in cadrul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra.

Realizarea a doua sectiuni speciale denumite „London News” in care au fost prezentate informatii despre economia britanica, tehnologii, cultura, fapte, evenimente, interviuri ca parte integranta a campaniei online de informare asupra „Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra”

 

 

 

 

 

 

Accesand sectiunile dedicate Jocurilor Olimpice si Paralimpice de pe Hotnews.ro, puteti afla toate informatiile despre desfasurarea evenimentelor sportive de la Londra. In cadrul sectiunilor se vor regasi si cele mai imortante date statistice despre Jocurile Olimpice si Paralimpice si despre participarea Romaniei in cadrul acestui major eveniment sportiv.

 

 

 

 

 

 

Cele 239 articole publicate au avut un numar total de 828.323 vizualizari, 3.142 de like-uri, 1.365 de share-uri, 798 de tweet-uri si un numar total de 611 comentarii.

 

Numar total de like-uri pe Facebook HotNews.ro: 12.142
Numar total de shares: 2.693
Numar total de comments: 424

 

Traficul pe sectiunea Sport a fost de 1,300,000 afisari in perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice si Paralimpice.

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter