Studiu de caz

20 de ani de internet .RO – Generatia Like & Click

In luna noiembrie s-au implinit 20 de ani de la crearea primei retele de internet in scoli si universitati. In acest context Smile Media si HotNews.ro – primul ziar online din .ro – va prezinta o serie de interviuri cu persoanele implicate direct in Revolutia Internetului in Romania. Interviurile le puteti gasi accesand sectiunea dedicata “20 de ani de internet .RO”.

In urma cu 20 de ani, Romania se alatura primei retele de computere cu adevarat globala. De la cativa ingineri entuziasti dintr-un laborator bucurestean care trimiteau primele e-mailuri sau fisiere prin transfer FTP, Internetul a ajuns o necesitate zilnica. Suntem siguri ca si tu iti amintesti momentul in care te-ai conectat pentru prima data, prima retea de cartier, primul piuit de modem sau primul loading al unei pagini web.

Smile Media, SIVECO si HotNews.ro te invita sa ne povestesti primele tale experiente on-line. Indiferent de varsta pe care o ai, spune-ne cum ti-a schimbat Internetul viata! Te punem sa umbli in cutia cu amintiri si sa ne trimiti alaturi de experienta ta orice imagine, video sau printscreen care iti amintesc de primii ani de conectare. Ajuta-ne sa spunem povestea Internetului in Romania!

Concursul s-a incheiat

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter