Studiu de caz

Ghid de buna practica la volan

Multe dintre accidentele rutiere au loc din cauza neatentiei, a incapacitatii soferilor de a atincipa situatii potential periculoase si alte detalii care nu sunt luate in calcul atunci cand conducatorul auto se suie la volan. Omniasig a dorit sa comunice ideea ca preventia, inainte de toate, e cel mai important lucru atunci cand te afli la volan.

 

Solutie

 

Am creat un ghid practic de siguranta rutiera in cadrul unei sectiuni speciale pe platforma HotNews.ro, iar soferii sau viitorii conducatori auto au putut sa obtina cateva sfaturi practice care ar putea sa le salveze chiar viata. Ghidul a continut 6 teme distincte care abordau cele mai comune situatii in care s-ar putea afla un sofer, de la un drum lung pe timp de iarna, pana la abordarea unui drum cu serpetine sau pe timp de noapte.

 

Rezultate

 

Ghidul practic de siguranta rutiera a avut un total de peste 135.000 de citiri, iar pe partea de interactiuni a avut peste 300 de like-uri si peste 40 de share-uri.

 

Temele ghidului de bune practici la volan:

 

1. Ghid de buna practica la volan: Sofatul in conditii meteo nefavorabile
2. Ghid de buna practica la volan: Cum ne pregatim masina pentru drumuri lungi pe timp de iarna si vara
3. Ghid de buna practica la volan: Cum influenteaza zgomotele din habitaclu abilitatea noastra de a conduce
4. Ghid de buna practica la volan: Ce presupune condusul pe timp de noapte
5. Ghid de buna practica la volan: Cum trebuie abordat un drum cu serpentine
6. Ghid de buna practica la volan: Cum ne influenteaza stresul si conditiile de trafic urban capacitatea de a conduce preventiv

Proiecte asemanatoare
Blog
13 apr
Despre Super Bowl si publicitate
admin
citeste mai mult
contacteaza-ne Abonare newsletter